Tsoft Alternatifi

Eticaret sitesi açmak istediğiniz karşınıza sektörde yıllardır bulunan Tsoft çıkmıştır fakat Tsoft paketleri eksiklerden dolayı veya başka bir nedenden dolayı alternatif arayışına girdiyseniz sizin için Kobisi Eticaret Paketlerini önerebilirim.

Kobisi eticaret paketleri mevcut paketlerden farklı olarak hemen üye olup sistenizi kurmanızıa imkan sağlamaktadır. Ücretsiz dene linkine tıklayarak kayıt olduğunuzda kullanıcı adınız ve şifreleriniz ile hemen sitenizi kurmaya başlayabiliyorsunuz.

Üye olduğunuzda oluşturduğunuz site magazaadiniz.kobisi.com şeklinde oluyor ama dilediğiniz zaman http://www.magazaadiniz.com şekline çevirebiliyorusunuz.

Kobisi paketlerinde otomatik olarak ödeme sistemi dahil geldiği için bankalarlar veya başka bir ödeme kuruluşu ile entegrasyona da ihtiyaç duymuyorsunuz.

N11, Hepsiburada, Amazon ve benzeri pazar yeri modeli ile çalışan sitelere entegrasyon imkanı da sunan kobisi.com paraşüt.com, logo ve benzeri muhasebe yazılımları ile de entegrasyona imkan veriyor.

Stok yönetimi için Nebim, SAP ve benzeri yazılımlar da entegrasyon imkanı sunuyor.

Ayrıca Tsoft gibi senelik ücreti olmayan kobisi eticaret paketlerinde aylık ödeme yapabilir ve dilediğiniz ay mağazanızı kapatabilir veya başka bir servise geçebilirsiniz.

www.kobisi.com adresinden hemen kayıt olup test etmenizi şiddetle öneririm.

Leave a comment